Meer over ons

Aanbod - Wiskunde C Examentraining

Zit jij in 6VWO en doe je examen in wiskunde C? 

Kun je nog een extra boost gebruiken in jouw voorbereiding? Dan is Wiskunde C onderwijs de plek! Wij bieden nu examentraining. Geef je op voor de gratis opfriscursus.

Ons aanbod van Wiskunde C Examentraining voor examenkandidaten ziet er als volgt uit:

Gratis opfriscursus voor examenleerlingen

3 mei '21 // 15:00-17:00

In deze cursus krijg je een herhaling van alle verschillende formules die je moet weten voor het examen. Denk hierbij aan: lineaire verbanden, exponentiële formules, logaritmische verbanden, rijen en regelmaat en nog veel meer.  We oefenen met elke soort formule en de bijbehorende bewerkingen die je moet kunnen toepassen.

Inhoud: 
– Algebra en tellen
– Verbanden
– Verandering

Wij nemen de theorie door en oefenen met examenopgaven in deze onderwerpen.

Tweedaagse Examentraining "Crash course"

6 mei '21 // 9:00-11:15 en 7 mei '21 // 9:00-12:00

De tweedaagse Wiskunde C Examentraining is opgezet om jou eerst te laten oefenen met de theorie en daarna aan de slag te gaan met een oud-examen. Op de eerste dag duiken we de theorie in. Je krijgt afwisselend theorie en oefening. De moeilijkheidsgraad van de oefenopgaven bouwen we op tot je op examenniveau bent. De tweede dag maken we een compleet eindexamen.  We maken per opgave een plan van aanpak en werken die uit.

Aan het eind van de tweedaagse cursus heb je genoeg tools om het eindexamen in te gaan.

Dag 1:
– Logisch redeneren
– Vorm en ruimte
– Algebra en tellen
– Verbanden

Wij nemen de theorie door en we oefenen met examenopgaven.

Dag 2:
De tweede dag staat in het teken van het uitwerken van een compleet examen. 

Privé lessen

Meerdere data beschikbaar.

Het aantal leerlingen dat zich per keer bij kan inschrijven houd ik beperkt. Mocht het desondanks voorkomen dat je een onderwerp of opgave niet goed genoeg snapt, dan is het boeken van een privéles de oplossing. Je krijgt alle ruimte om jouw vragen te stellen. Jij krijgt gericht antwoord op jouw vragen. Ik geef je met alle plezier de uitleg die jij nodig hebt.

De voordelen van een privéles op een rij:
– Meer tijd voor jouw vragen te beantwoorden
– Je krijgt email support na onze sessie tot aan jouw eindexamen voor last minute vragen waar je tegenaan kan lopen.
– Je krijgt de mogelijkheid om de privéles te delen met een vriend(in). Je leert dan samen en dat is veel gezelliger.

 

Masterclasses

Meerdere data beschikbaar.

Zit jij in 5VWO en doe je wiskunde C? Kun je nog wat extra hulp gebruiken met wiskunde? Bij Wiskunde C onderwijs sta jij centraal! Wij bieden in de maand mei en juni Masterclasses aan waarin jij in enkele uren een stoomcursus krijgt in een bepaald hoofdstuk. 

Hoe ziet dat eruit?
We nemen een oude toets (van mij) en nemen die door. Elke opgave uit de toets is gekoppeld aan een stuk theorie. We nemen de theorie door en maken de koppeling aan de opgave en werken deze uit. Dit proces herhalen we tot alle opgaven uitgaven uitgewerkt zijn.

Klinkt het als iets voor jou? Geef je snel op!

Masterclass Kansverdelingen

Je leert alles over de normale en de binomiale verdeling. Aan het eind van deze masterclass heb je genoeg kennis opgedaan om vol vertrouwen jouw toets te maken. Je leert de theorie en we werken samen belangrijke opgaven uit. Dit is jouw kans om in enkele uren het hoofdstuk onder de knie te krijgen. Geef je op!

Masterclass Meetkunde

Je leert in twee uren alles wat je moet weten over meetkunde bij wiskunde C! Je nemen kort de theorie door en we oefenen gericht met opgaven op toetsniveau. Na deze masterclass ben je klaar om jouw toets te maken. Schrijf je nu in.

Masterclass Regelmaat en verandering

Je leert in deze masterclass hoe het zit met de theorie achter regelmaat en verandering. Je oefent met opgaven op toetsniveau. Na deze masterclass kun je vol vertrouwen jouw toets maken.

Contact

vrijblijvend gesprek?

Interesse om eens kennis te maken? Vul via de knop hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wiskunde C onderwijs op afstand

Rotterdam
VAT: NL003277199B72
KVK: 77996887

Contact

Soraya Kamps
info@wiskundeconderwijs.nl
063 416 0934